Fotbal: Messi ''va continua să ajute'' Argentina, în ciuda înfrângerii de la Copa America

Fotbal: Messi ''va continua să ajute'' Argentina, în ciuda înfrângerii de la Copa America

Căpitanul selecţionatei Argentinei, Lionel Messi, a promis că "va continua să ajute" naţionala ţării sale, în ciuda deziluziei provocate de înfrângerea suferită în faţa rivalei Brazilia (0-2), în semifinalele turneului Copa America, marţi la Belo Horizonte.

"Dacă va trebui să continui să ajut, într-un mod sau altul, o voi face. Mă simt bine în acest grup", a declarat starul Barcelonei la finalul meciului .

Messi a eşuat încă o dată, la 32 de ani, în tentativa sa de a obţine un trofeu cu naţionala Argentinei, al cărei ultim titlu cucerit datează de la ediţia din 1993 a Copei America.

El a anunţat în mai multe rânduri că nu va mai purta tricoul selecţionatei "albiceleste", înainte de a reveni asupra deciziei. Însă, decarul argentinian a lăsat să se înţeleagă, după partida cu Brazilia, că intenţionează să continue să-şi reprezinte ţara, care va organiza următoarea ediţie a Copei America, împreună cu Columbia, în 2020.

"Avem o bună nouă generaţie, care a arătat că iubeşte selecţionata. Avem un viitor frumos în faţă, cu jucători buni, care au nevoie de timp. Trebuie să îi respectăm", a subliniat cvintuplul câştigător al Balonului de Aur.

Messi a afirmat, totodată, că echipa sa a făcut "un meci mare" în faţa Braziliei. "Exceptând rezultatul, am arătat că suntem la înălţimea evenimentului. Ei nu au fost mai buni decât noi la nivelul jocului", a conchis căpitanul Argentinei.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 SURSE Salariul minim și pensiile ar crește de la 1 ianuarie. Cât ar fi majorarea

3 Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar

4 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

5 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc