Fotbal: Messi va fi titular la meciul cu Uruguay, anunţă presa argentiniană

Fotbal: Messi va fi titular la meciul cu Uruguay, anunţă presa argentiniană

Starul Lionel Messi va fi titular la meciul pe care Argentina îl va disputa împotriva Uruguayului, vineri, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2022, anunţă presa argentiniană.

"Începând din noiembrie 2019, Leo nu a ratat niciun minut la echipa naţională şi vrea să prelungească această serie împotriva Uruguayului", scrie ziarul Ole, care reaminteşte că Messi este jucătorul cu cele mai multe selecţii în naţionala "albiceleste" (157) şi cu cel mai mare număr de goluri marcate pentru Argentina (80).

De asemenea, sextuplul câştigător al Balonului de Aur este fotbalistul cu cele mai multe minute consecutive jucate în tricoul Argentinei, fără să fie înlocuit. Iar vineri va fi din nou pe teren, adaugă cotidianul argentinian.

Selecţionerul argentinian Lionel Scaloni are la dispoziţie 33 de jucători, după ce a renunţat la Nicolas Gonzalez, atacantul echipei italiene Fiorentina, care nu a putut călători în Argentina din cauza unui test pozitiv la Covid-19, conform EFE.

După partida cu Uruguay, de la Montevideo, Messi şi colegii săi vor primi vizita "eternei rivale" Brazilia, pe 16 noiembrie, tot în cadrul preliminariilor CM 2022.

Brazilia şi Argentina, ambele neînvinse de la debutul preliminariilor, ocupă primele două locuri în grupa unică din America de Sud, cu 31, respectiv 25 de puncte. Ele sunt urmate de Ecuador, 17 puncte, Columbia şi Uruguay, câte 16 puncte, Chile, 13 puncte, Bolivia şi Paraguay, câte 12 puncte, Peru, 11 puncte, şi Venezuela, 11 puncte.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro