Fotbal: Messi va rata al doilea meci consecutiv în campionatul Franţei (presă)

Fotbal: Messi va rata al doilea meci consecutiv în campionatul Franţei (presă)

Starul argentinian Lionel Messi nu a făcut parte din lotul lui Paris Saint-Germain la victoria obţinută miercuri pe terenul formaţiei FC Metz (2-1) şi urmează să rateze al doilea meci consecutiv în campionatul de fotbal al Franţei, sâmbătă, împotriva echipei Montpellier, anunţă presa din Hexagon.

Messi (34 ani) a suferit o leziune la genunchiul stâng, iar RMN-ul pe care l-a efectuat marţi a "confirmat semnele unei contuzii osoase", potrivit buletinului medial dat publicităţii de PSG.

Conform anturajului lui Messi, citat de L'Equipe, jucătorul sud-american va lipsi şi la meciul cu Montpeller din acest weekend, însă va fi cu siguranţă prezent pe teren la partida cu Manchester City din etapa a doua a Liga Campionilor, programată săptămâna viitoare.

Starul argentinian a fost înlocuit în ultimul sfert de oră al victoriei obţinute de PSG în derby-ul cu Olympique Lyon (2-1), disputat duminica trecută. El a părut nemulţumit de decizia antrenorului Mauricio Pochettino, care l-a introdus în locul său pe Archaf Hakimi. Internaţionalul marocan a fost eroul meciului cu Metz, marcând ambele goluri ale lui PSG, ultimul dintre ele în cel de-al cincilea minut de prelungiri.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”