Fotbal: ''Mi-ar plăcea să lucrez cu Messi", spune Ronald Koeman

Fotbal: ''Mi-ar plăcea să lucrez cu Messi", spune Ronald Koeman

Olandezul Ronald Koeman, prezentat miercuri ca antrenor al echipei FC Barcelona, cu care a semnat un contract pe două sezoane, s-a arătat încrezător că Lionel Messi va continua să fie căpitanul formaţiei şi va juca astfel sub comanda sa, scrie EFE.

"Mi-ar plăcea să lucrez cu Messi, fiindcă Messi te face să câştigi meciuri. Este cel mai bun din lume şi vrei să-l ai în echipa ta, nu în echipa adversă", a afirmat Koeman într-o conferinţă de presă.

În orice caz, Koeman a spus că nu ştie dacă vedeta argentiniană vrea să plece de la Barcelona. "Nu ştiu dacă trebuie să-l conving pe Messi. Dacă vrea să rămână, voi fi foarte bucuros, însă mai are un an de contract. Aşa că este jucătorul Barcei", a adăugat fostul selecţioner al Olandei.

Fostul mare fundaş al Barcei a indicat că va vorbi cu Messi pentru a afla de la acesta "ce gândeşte despre club şi cum vrea să continue".

Koeman a formulat o declaraţie de intenţie: "Vreau doar să lucrez cu oameni care vor să se afle aici şi să dea totul pentru Barcelona."

El l-a înlocuit pe spaniolul Quique Setien, demis după eşecul ruşinos suferit în faţa lui Bayern Munchen (2-8), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Fostul fundaş al "Portocalei mecanice", în vârstă de 57 ani, a fost jucătorul Barcelonei între 1989 şi 1995. El a ajutat gruparea catalană să câştige primul titlu de campioană a Europei din istoria sa, în 1992, reuşind unicul gol al finalei cu Sampdoria.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?