Fotbal: Mihai Iosif (Rapid) - Nu avem un complex cu Mioveni, dar sper ca mâine să spargem gheaţa

Fotbal: Mihai Iosif (Rapid) - Nu avem un complex cu Mioveni, dar sper ca mâine să spargem gheaţa

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Mihai Iosif, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu are un complex în întâlnirile cu CS Mioveni, grupare pe care nu a reuşit să o învingă în cele trei partide disputate sezonul trecut, precizând că speră ca jucătorii săi să spargă gheaţa în partida de vineri seara.

"Întâlnim o echipă bună, o echipă pe care am întâlnit-o de trei ori în ultimul an şi pe care nu am reuşit s-o învingem în niciun meci oficial, doar acum, într-un amical disputat la Braşov. Sper totuşi ca mâine să spargem gheaţa. Nu s-a întâmplat nimic în acele trei meciuri cu ei. În primul eu venisem abia de o zi la echipă. În al doilea, a fost 1-1, deşi atunci cred că noi am avut o primă repriză foarte bună şi puteam să avem 2, 3-0 la pauză. Iar în al treilea meci, a fost 1-0 pentru ei, dar noi am avut în teren în şapte copii născuţi în 2002. Asta s-a întâmplat, nu e vorba de un complex. Noi nu suntem complexaţi în faţa nimănui. Pentru noi meciul de mâine nu este o revanşă este doar un meci de campionat ca oricare altul cu un adversar pe care îl tratăm cu respect, mai ales că antrenorul lor este şi prietenul meu (n.r. - Alexandru Pelici)", a afirmat tehnicianul rapidist.

"Nu poţi spune că s-a rezolvat problema omogenităţii după o săptămână. Stai cu nevasta 20 de ani şi tot nu eşti omogen. Mai durează, o luăm pas cu pas şi sper să ne omogenizăm cât mai repede. Omogenitatea este un factor important la fotbal. Noi suntem o echipă nou-promovată, nu trebuie să uităm acest lucru. Trebuie să rămânem picioarele pe pământ pentru că această victorie (n.r. - cu Chindia Târgovişte din prima etapă) a apărut mare datorită unor circumstanţe, precum omogenitatea care ne-a lipsit, faptul că nu jucasem niciun meci în această formulă plus complexul de prim meci în Liga I după şase ani. Emoţiile au fost pentru toţi la fel, indiferent de nume sau valoare", a adăugat el.


Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO


Mihai Iosif a menţionat că fundaşul Cristian Săpunaru este antrenorul său din teren: "Săpunaru este căpitanul acestui echipe, este un jucător emblemă al clubului nostru şi în afară de aceste lucruri este şi prietenul meu. Ne ştim de peste 15 ani. Categoric Săpunaru este, ca orice căpitan, antrenorul din teren. Mă sfătuiesc cu el şi împreună facem lucrurile să meargă bine pentru Rapid".

Antrenorul a menţionat că atacantul marocan Younes Bnou Marzouk nu este ultima achiziţie a FC Rapid din această vară. "Nu cred că Marzouk este ultimul transfer. Cred că el este penultimul. Pe Marzouk încă nu l-am văzut, o să îl văd astăzi la antrenament. Sper să se integreze cât mai repede în familia noastră", a precizat Iosif.

Prezent la conferinţa de presă, fotbalistul Cătălin Hlistei a declarat că echipa este în creştere după cum s-a văzut în prima etapă şi speră într-o victorie la Mioveni.

"CS Mioveni este o echipă bună, o echipă pe care o cunoaştem. Am jucat de trei ori în ultimul an împotriva lor şi nu am reuşit să învingem. Sperăm totuşi să câştigăm mâine. E o echipă organizată, care a adus şi câţiva jucători cu experienţă şi din punctul meu de vedere cred că s-a întărit. Dar noi suntem în creştere şi sperăm să luăm mâine cele trei puncte", a spus el.

"Mă simt bine că am revenit şi eu după patru ani în Liga I, mi-am dorit mult acest lucru cu atât mai mult cu cât reprezint o echipă de tradiţie, iar asta mă face cel mai fericit. Vreau să dau totul mai ales cu aşa public în spate. În prima etapă a fost o atmosfera unică, nu cred că am mai întâlnit până acum aşa ceva. Mă bucur că am reuşit să îi facem fericiţi pe aceşti suporteri minunaţi şi sperăm să le aducem cât mai multe bucurii şi după meciurile care urmează", a mai afirmat Cătălin Hlistei.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, vineri, de la ora 21:30, în deplasare, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a Ligii I.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”