Fotbal: Mihai Iosif, numit antrenor interimar la FC Rapid

Fotbal: Mihai Iosif, numit antrenor interimar la FC Rapid

Mihai Iosif a fost numit antrenor interimar la echipa de fotbal Rapid Bucureşti, ''pentru o perioadă scurtă de timp'', potrivit site -ului oficial al clubului de liga a doua.

Conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif şi staff-ul său de la formaţia secundă, ''până la numirea unui nou antrenor principal'', precizează sursa menţionată.

''Situaţia echipei şi strategia pentru viitor vor fi discutate şi analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi şi staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluţie pentru clubul nostru'', se mai arată în comunicat.

Mihai Iosif a promovat cu Rapid în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost secund şi în Liga a 4-a, reuşind promovarea şi câştigarea Cupei României pe Bucureşti (2018), a mai antrenat formaţia U17 a Rapidului, cu care a câştigat un Campionat Judeţean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) şi Universitatea Cluj (luni), partide ce se vor desfăşura la Centrul FRF de la Buftea.

Rapid a avut un debut bun de campionat cu Iencsi la cârmă, concretizat în trei victorii consecutive, însă au urmat un egal acasă cu Turris (1-1), înfrângerea la nou-promovata Comuna Recea (1-2), victoria cu Concordia Chiajna (4-2), eşecul drastic cu FC U Craiova 1948 (0-5) şi eliminarea din Cupa României, 2-3 cu Progresul Spartac Bucureşti.

Rapid se află pe locul 9, cu 13 puncte din 7 jocuri.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.fcrapid.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...