Fotbal: Mihai Stoica (FCSB) - Cei de la CFR așa au fost învățați să câștige, numai din penalty în minutul 93

Fotbal: Mihai Stoica (FCSB) - Cei de la CFR așa au fost învățați să câștige, numai din penalty în minutul 93

Directorul sportiv al clubului de fotbal FCSB, Mihai Stoica, a atras atenția, miercuri, într-o conferință de presă, că CFR Cluj este avantajată de arbitri în acest început de sezon, declarând că jucătorii și conducătorii adversarei din partida de joi seara au fost învățați să câștige numai din penalty primit în minutul 93.

"Nu știu de ce să fiu îngrijorat, pentru că noi suntem dezavantajați flagrant sau pentru că o contracandidată cu șanse reale la titlu este avantajată flagrant. Foarte mulți arbitri au părut că de abia așteaptă să acorde penalty pentru CFR Cluj. Nu e un atac împotriva CFR-ului, pentru că nu CFR arbitrează, ci CFR-ul este arbitrată. Deja sunt prea multe greșeli și sunt prea evidente. Nu vrem să fim avantajați de arbitri sub nicio formă, vrem să beneficiem de aceleași condiții ca și celelalte competitoare. Ei așa au fost învățați să câștige în toată istoria clubului lor, numai din penalty în minutul 93. Și-au permis să facă orice, dar credeam că au trecut vremurile alea. Eu unul nu aș vrea să câștig niciodată printr-o greșeală de arbitraj, e jenant. Oricum, va fi un meci interesant, pentru că Dan Petrescu nu a fost niciodată interesat de spectacol, ci de rezultate. Și el în cariera de până acum a avut rezultate", a spus oficialul clubului FCSB.

Acesta a menționat că Ovidiu Hațegan, arbitrul delegat la meciul de joi, a dezavantajat în trecut formația FCSB. "Ovidiu Hațegan are delegări în Champions League, foarte frumos. Dar anul trecut, în meciul decisiv pentru câștigarea campionatului, de la Ovidiu, cu FC Viitorul, l-a eliminat pe Tamaș corect, după care am avut un penalty evident și nu a fost acordat. Nimeni nu contestă valoarea lui Hațegan, dar îmi doresc ca el să arbitreze corect. Nu am ajuns la nivelul în care să jucăm împotriva unei echipe de calibrul CFR-ului plus o brigadă de arbitri. Și nu ne gândim să cerem arbitri străini pentru că am fi penibili. Știm bine că nu se vor permite. Eu mi-aș dori ca arbitrii care greșesc să plătească, atât", a precizat Mihai Stoica.

În ultima perioadă, mai mulți antrenori și președinți de cluburi au criticat evoluțiile arbitrilor din Liga I. Unii dintre aceștia au acuzat arbitrii că favorizează formația CFR Cluj, cea care a beneficiat de cinci lovituri de la 11 metri în cele 10 partide disputate în actuala ediție a Ligii I.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante