Fotbal: Mijlocaşul Toni Kroos (Real Madrid), testat pozitiv la Covid-19

Fotbal: Mijlocaşul Toni Kroos (Real Madrid), testat pozitiv la Covid-19

Internaţionalul german Toni Kroos, mijlocaşul echipei Real Madrid, a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunţat luni seara clubul de fotbal din capitala Spaniei, citat de agenţia EFE.

Aflat în izolare încă de vineri, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată, Kroos a contractat la rândul său noul coronavirus.

Toni Kross va rata, astfel, ultimul meci al sezonului, extrem de important pentru Real Madrid, împotriva formaţiei Villarreal, care ar putea fi decisiv în lupta pentru titlu în Primera Division.

În vârstă de 31 ani, Toni Kroos a fost unul dintre jucătorii cei mai utilizaţi de antrenorul Zinedine Zidane în acest sezon (42 de meciuri disputate şi 3.193 de minute petrecute pe teren), însă probleme musculare i-au dat bătăi de cap în acest final de sezon.

Mijlocaşul german este al nouălea jucător din lotul luI Real Madrid care a fost testat pozitiv la Covid-19 de la debutul pandemiei, după brazilienii Militao şi Casemiro, belgianul Eden Hazard, sârbul Luka Jovic, francezul Raphael Varane, uruguayanul Fede Valverde şi spaniolii Nacho Fernandez şi Sergio Ramos.

Au mai fost testaţi pozitiv, de asemenea, antrenorul Zinedine Zidane şi preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez.

În condiţiile în care sezonul s-a încheiat practic pentru el, Toni Kroos se poate concentra acum asupra EURO 2020, la care urmează să participe cu naţionala ţării sale, în perioada 11 iunie - 11 iulie.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...