Fotbal: Mino Raiola a reacţionat ironic pe Twitter după ce presa a anunţat moartea sa

Fotbal: Mino Raiola a reacţionat ironic pe Twitter după ce presa a anunţat moartea sa

Mino Raiola, unul dintre cei mai celebri agenţi de jucători din lumea fotbalului, a reacţionat ironic pe Twitter după ce presa a anunţat joi moartea sa , informează TuttoMercatoWeb.

"Starea actuală a sănătăţii pentru cei care întreabă: înfuriat, a doua oară în patru luni când mă omoară. Se pare că eu sunt în stare să învii", a scris Raiola, care are 54 de ani.



Acesta este internat în stare gravă la spitalul San Raffaele din Milano, a explicat Alberto Zangrillo, directorul Departamentului de Anestezie şi Terapie Intensivă al acestei unităţi medicale.


"Sunt indignat de telefoanele unor pseudo-ziarişti care fac speculaţii în legătură cu viaţa unui om care luptă", a a afirmat Zangrillo pentru agenţia ANSA, potrivit site-ului TuttoMercatoWeb.

Italo-olandezul, care ar fi urmat să fie unul dintre marii animatori ai viitoarei perioade de transferuri, fusese internat în luna ianuarie pentru o intervenţie medicală.

Presa italiană anunţase atunci că a fost vorba de o operaţie de urgenţă, însă purtătorul de cuvânt al lui Raiola a indicat că acesta a fost "supus unor controale medicale de rutină care au necesitat anestezie". Cotidianul german Bild a scris câteva zile mai târziu că Raiola a fost internat la terapie intensivă din cauza unei boli pulmonare.

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Carmine Raiola a intrat rapid în lumea fotbalului.

După ce a început să lucreze la centrul de juniori al clubului Haarlem, a fost agentul unor jucători olandezi, pentru a deveni unul dintre cei mai puternici şi carismatici impresari din lume. Printre fotbaliştii reprezentaţi de el sunt vedete ca Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti şi Matthijs de Ligt.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa foto: Mino Raiola / Twitter


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?