Fotbal: Mirel Rădoi - Am în continuare contract cu federaţia, dacă nu va mai dori să continuăm vom discuta

Fotbal: Mirel Rădoi - Am în continuare contract cu federaţia, dacă nu va mai dori să continuăm vom discuta

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a afirmat, miercuri seara, la finalul partidei cu Irlanda de Nord (scor 1-1), că are în continuare contract cu Federaţia Română de Fotbal, lăsând să se înţeleagă că şi-ar dori să continue, el precizând însă că va discuta cu conducerea FRF în cazul în care i se va cere demisia.

"Eu am în continuare contract cu Federaţia Română de Fotbal pentru următoarea campanie. Dacă federaţia nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta şi vom vedea. Eu niciodată nu am declarat altceva, că plec în altă parte, din punctul meu de vedere totul este clar", a spus Rădoi la postul Pro TV.

Declaraţia din această seară vine în contextul în care în ultima perioadă s-au vehiculat informaţii potrivit cărora Mirel Rădoi ar pleca de la prima reprezentativă după meciul cu Irlanda de Nord pentru a va prelua conducerea echipei Universitatea Craiova.

Referitor la analiza pe care anunţase că o va face la finalul meciurilor din Liga Naţiunilor, Rădoi a spus că unul dintre obiectivele principale ale sale a fost pătrunderea în urna a doua pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale: "Cred că prima linie care este trasă este urna a doua valorică în care noi ne-am calificat. Este cea mai vizibilă, era obiectivul nostru principal. Ne doream să fim pe primul loc în grupă, dar asta nu înseamnă că nu este o performanţă".

Selecţionatele de fotbal ale României şi Irlandei de Nord au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Windsor Park din Belfast, în ultimul său meci din Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor.

Foto: (c) John McVitty/EPA


România şi-a îndeplinit obiectivul, acela de a fi în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Cupa Mondială din 2022, însă evoluţia a fost una modestă, obţinând un egal chinuit. Prezenţa în urna a doua se datorează în mare măsură şi victoriei Serbiei în faţa Rusiei (5-0).

Austria a câştigat grupa, cu 13 puncte (a promovat în Liga A), urmată de Norvegia, 10 puncte, România, 8 puncte, şi Irlanda de Nord, 2 puncte (ambele obţinute cu România), care a retrogradat în Liga C.
AGERPRES/(V, AS- autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...