Fotbal: Mirel Rădoi anunţă că Ştefan Radu nu a revenit asupra deciziei de retragere din echipa naţională

Fotbal: Mirel Rădoi anunţă că Ştefan Radu nu a revenit asupra deciziei de retragere din echipa naţională

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, vineri, că a discutat cu fundaşul formaţiei Lazio Roma, Ştefan Radu (33 de ani), pentru a-l convinge să revină asupra deciziei de a se retrage de la echipa naţională, însă răspunsul acestuia a fost negativ.

"Am discutat cu Ştefan Radu, iar decizia lui privind prezenţa la echipa naţională rămâne aceeaşi. Nu există probleme între noi doi sau între el şi federaţie, pur şi simplu e o decizie pe care a luat-o în trecut şi orice revenire ar însemna discuţii pe care nu le doreşte, pe tema absenţei lui de până acum. Are 33 de ani, e opţiunea lui pentru finalul de carieră, deşi mi-aş fi dorit să lucrăm împreună pentru România. În acelaşi timp, nu vreau nici să fie blamat pentru această menţinere a deciziei, nici să prelungim inutil un subiect deja închis, mai ales în contextul acestei partide foarte importante care urmează", a spus selecţionerul.

"Sunt puţine zile rămase până la deplasarea în Islanda, vor fi şi mai puţine de lucrat efectiv cu jucătorii, e un context special şi pentru mine. Astfel, atmosfera în jurul echipei naţionale devine esenţială, poate mai mult ca oricând. Ca să evit orice speculaţii, în urma analizei mele şi a staff-ului, nu am purtat discuţii cu alţi jucători retraşi din circuitul naţionalei. Cred că putem învinge Islanda şi avem toate resursele necesare pentru asta", a adăugat Rădoi.

Fotbalistul Ştefan Radu s-a retras de la echipa naţională a României în primăvara anului 2013, când avea 26 de ani, fiind nemulţumit de faptul că evoluţiile sale de până atunci nu fuseseră apreciate. Fundaşul joacă din vara anului 2008 la Lazio Roma, grupare cu care a câştigat până acum trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

5 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas