Fotbal: Mitriţă a marcat cel mai rapid gol din istoria clubului New York City FC

Fotbal: Mitriţă a marcat cel mai rapid gol din istoria clubului New York City FC

Fotbalistul român Alexandru Mitriţă a marcat cel mai rapid gol din istoria clubului New York City FC, sâmbătă, într-un meci din liga profesionistă nord-americană (MLS), câştigat de newyorkezi cu 4-0 în faţa formaţiei FC Cincinnati.

Mitriţă a deschis scorul după doar 30 de secunde, acesta fiind şi cel mai rapid gol din ligă în ultimul an, de la cel reuşit de Allan Cruz, după 28 de secunde, pentru FC Cincinnati, în partida cu Montreal Impact, pe 14 septembrie 2019.

Cel mai rapid gol din istoria MLS a fost înscris de Mike Grella, pe 18 octombrie 2015, pentru New York Red Bulls (4-1 cu Philadelphia Union).

Mitriţă, care a jucat 86 de minute, a reuşit o dublă (1, 43), acestea fiind primele sale goluri în actualul sezon, în 9 partide disputate. Pentru gazde au mai marcat Anton Tinnerholm (25) şi Jesus Medina (88).

În clasamentul Conferinţei de Est, Columbus Crew ocupă primul loc, cu 30 de puncte (13 jocuri), urmată de Orlando City, 25 puncte (13 j), Philadelphia Union, 25 puncte (13 j), Toronto FC, 25 puncte (13 j), New York City FC, 20 puncte (14 j), etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina