Fotbal: Moartea lui Maradona a fost ascunsă fostului său antrenor Carlos Bilardo, care e bolnav

Fotbal: Moartea lui Maradona a fost ascunsă fostului său antrenor Carlos Bilardo, care e bolnav

Carlos Bilardo, selecţionerul cu care naţionala de fotbal a Argentinei a devenit campioană mondială în 1986, nu a aflat încă joi de moartea lui Diego Maradona, care a decedat miercuri la vârsta de 60 de ani, deoarece familia sa doreşte să-i protejeze sănătatea extrem de fragilă, transmite AFP.

"Nu pot să-i spun că a murit Diego", a explicat, la Radio Provincia, Jorge Bilardo, fratele lui Carlos, care era pentru Maradona "ca un tată".

Carlos Bilardo a afirmat în mai multe interviuri că Diego este "fiul pe care nu l-a avut".

Fostul selecţioner, în vârstă de 82 de ani, suferă de tulburări neurologice. El locuieşte într-un apartament din Buenos Aires unde este îngrijit de infirmieri care nu-l lasă să se uite la televizor.

"Infirmiera ştia deja că dacă se întâmplă asta, trebuie să stingă televizorul. Aşa a făcut, spunându-i că au tăiat cablul", a explicat Jorge Bilardo.

Cu Carlos Bilardo selecţioner, Argentina a câştigat Mondialul din 1986 şi a jucat finala celui din 1990, ghidată din teren de Maradona.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...