Fotbal: Mohamed Salah continuă negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Fotbal: Mohamed Salah continuă negocierile cu Liverpool pentru prelungirea contractului

Atacantul egiptean Mohamed Salah evită să discute situaţia prelungirii contractului său cu Liverpool, care expiră pe 30 iunie 2023, într-un moment în care ''cormoranii'' sunt angajaţi în cucerirea de trofee, transmite Reuters.

Discuţiile dintre cele două părţi se derulează de mai mult timp, dar Salah a opinat pentru Sky Sport că ''nu sunt egoist să vorbesc despre situaţia mea. Suntem în cea mai importantă perioadă pentru echipă aşa că trebuie să vorbesc doar de echipă, să ne concentrăm la ce urmează pentru echipă, asta este cel mai important lucru''.

Liverpool este la un punct de Manchester City, liderul din Premier League, înainte de duelul direct de duminică, a atins semifinalele Cupei Angliei şi sferturile Ligii Campionilor. Echipa lui Juergen Klopp a cucerit deja un prim trofeu, Cupa Ligii engleze.

Întrebat dacă este aproape de prelungirea contractului, Salah a răspuns: ''Nu pot spune da, nu pot spune nu. Dar am sus de mai multe ori înainte ceea ce vreau. Dar din nou, nu pot vorbi mai mult despre contractul meu acum, pentru că asta
este o situaţie cu adevărat sensibilă. Echipa trebuie să câştige şi nu pot să apar doar la ştiri, să vorbesc doar despre contractul meu. Mă concentrez doar pe echipă şi asta este'', a spus Salah.

Un atacant prolific şi jucător cheie pentru Liverpool, Salah a marcat peste 150 de goluri pentru club după transferul lui de la AS Roma în 2017.
AGERPRES/(editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...