Fotbal: Muniru, Tamaș și Moke vor pleca de la FCSB, anunță Gigi Becali

Fotbal: Muniru, Tamaș și Moke vor pleca de la FCSB, anunță Gigi Becali

Fotbaliștii Sulley Muniru, Gabriel Tamaș și Wilfred Moke vor pleca de la echipa FCSB în această vară, a anunțat, luni, finanțatorul grupării din Liga I, Gigi Becali.

"O să plece Muniru, Tamaș, Moke... să vedem Achim dacă rămâne. Dică a zis că are nevoie de Achim, dacă vrea el atunci o să rămână, vedem", a afirmat Becali.

Oficialul clubului FCSB a menționat că este posibil să îi transfere în această vară pe Constantin Budescu (Astra Giurgiu) și pe Ciprian Deac (CFR Cluj). "Eu știu jucătorii care trebuie să vină. Poate vine Budescu, am vorbit cu el, să vedem dacă ne înțelegem și vine. Deac nu a semnat, mi-a zis că dacă CFR iese din insolvență pe 26 mai atunci rămâne la ei. Dacă CFR nu iese din insolvență, atunci el vine la Steaua pe 27 mai", a adăugat Gigi Becali.

Finanțatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunțat, luni, că l-a instalat în funcția de antrenor pe Nicolae Dică în locul lui Laurențiu Reghecampf. Dică va avea un antrenor principal lângă el pe bancă deoarece nu deține încă licența Pro.

Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediția 2016-2017 a Ligii I în fața echipei FC Viitorul Constanța. FC Viitorul a încheiat cu același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

Conducerea FCSB contestă câștigarea titlului de către FC Viitorul deoarece susține că Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obținute în meciurile directe cu gruparea din Ovidiu se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 și nu doar meciurile din play-off, așa cum menționează LPF. Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat, la 13 mai, că formația sa este campioană, deși LPF a decernat titlul echipei FC Viitorul, precizând că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a se face dreptate.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor