Fotbal: Mutu (Dinamo) - Mă bucur foarte mult că suntem în finala Cupei Ligii, sper să o și câștigăm

Fotbal: Mutu (Dinamo) - Mă bucur foarte mult că suntem în finala Cupei Ligii, sper să o și câștigăm

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat miercuri seară, după victoria cu scorul de 3-1 din derby-ul cu Steaua, că se bucură de calificarea în finala Cupei Ligii, pe care speră ca formația condusă de Cosmin Contra să o și câștige.

* UPDATE Fotbal: FC Dinamo, în finala Cupei Ligii, după 3-1 cu FC Steaua

* Fotbal: Reghecampf (Steaua) — În seara asta în niciun moment nu am fost mai buni ca Dinamo

* Fotbal: Cosmin Contra — Dinamo a arătat în ambele manșe cu Steaua că merită să joace finala Cupei Ligii

"Dinamo merge foarte bine, suntem pe drumul cel bun. Mă bucur foarte mult că suntem în finala Cupei Ligii, pentru noi este foarte important. Sper ca la sfârșit să o și câștigăm. Mă bucur că este al treilea derby al meu, am trei victorii, echipa joacă bine, iar suporterii sunt cu noi. Este a treia victorie consecutivă și asta ne dă un moral foarte bun. De mâine ne gândim la acest meci foarte important cu Pandurii din Liga I", a spus el.

Mutu speră ca Patrick Petre, autorul unui gol în meciul cu Steaua, să devină titular la Dinamo. "Patrick este dinamovist de mic, e contra Stelei din tată în fiu... A dat gol contra Stelei și mă bucur pentru el. Avea nevoie pentru că trece printr-o perioadă în care încearcă să prindă un loc în echipă. Sper ca încet-încet să îl convingă pe Cosmin Contra și să ajungă titular", a precizat Mutu.

Directorul general al FC Dinamo a făcut un apel la adresa conducerii Federației Române de Fotbal să explice care sunt motivele pentru care stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare riscă să iasă din programul de modernizare pentru EURO 2020. "Vreau să fac un apel către Federația Română de Fotbal să ne spună clar ce nu merge. Știu că domnul Negoiță și-a dat acceptul să se facă orice și vrem să știm ce se întâmplă. Nu se poate ca Stadionul Dinamo să nu fie reconstruit. Vrem să ne spună cine, ce și cum, pentru că asta vrem să știm", a afirmat Mutu.

Echipa de fotbal Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a învins formația Steaua cu scorul de 3-1 (1-0), miercuri seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci contând pentru manșa secundă a semifinalelor competiției. În tur, Dinamo se impusese cu scorul de 4-1.

În finala programată la 20 mai, Dinamo o va întâlni pe ACS Poli Timișoara, care a trecut în penultimul act de ASA Târgu Mureș, cu 4-2 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...