Fotbal: Mutu (Dinamo) - Un egal era mai echitabil, în prima repriză i-am dominat pe cei de la FCSB

Fotbal: Mutu (Dinamo) - Un egal era mai echitabil, în prima repriză i-am dominat pe cei de la FCSB

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, duminică seara, după înfrângerea suferită cu 1-0 în fața echipei FCSB, că un rezultat de egalitate era mai echitabil pentru că în prima repriză jucătorii formației alb-roșii și-au dominat adversarii.

"În derby-uri e 4-2 pentru mine, adică am 4 victorii și 2 înfrângeri. Azi a fost un meci disputat, dar rezultatul nu e unul echitabil. Un egal era mai echitabil pentru că în prima repriză noi am dominat, am fost mai buni, iar în a doua au fost ocazii de ambele părți. Azi un rezultat de egalitate era mai bun. Cei de la FCSB în afară de gol și de penalty nu au mai avut nicio ocazie periculoasă. Ce ne-a lipsit? Să dăm gol, asta ne-a lipsit. Nu am fost concreți în fața porții, trebuie să fim mai concentrați acolo. Iar Bokila trebuie să își intre repede în formă pentru că așa cum joacă acum nu e OK. Ce pot să le reproșez băieților este să fie mai concentrați în fața porții, pentru că ocazii avem", a spus el.

Mutu este convins că Dinamo se va califica în play-off, chiar dacă în ultimele trei partide a câștigat un singur punct. "E prea devreme să vorbim de calificarea în play-off. O să fim acolo, o să vedeți. Vasile Miriuță a făcut și el ce a putut, a venit de câteva zile. Însă azi am văzut la Dinamo o echipă care mi-a plăcut 50-60 de minute, așa că o să prindem play-off-ul", a precizat Adrian Mutu.

Echipa de fotbal FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu formația Dinamo disputată, duminică seara, pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...