Fotbal: Mutu (FC Rapid) - O victorie cu FCU Craiova 1948 ne dă posibilitatea să încheiem pe primul loc play-out-ul

Fotbal: Mutu (FC Rapid) - O victorie cu FCU Craiova 1948 ne dă posibilitatea să încheiem pe primul loc play-out-ul

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că partida cu FCU Craiova 1948 este foarte importantă deoarece o victorie îi dă posibilitatea formaţiei sale să termine play-out-ul Ligii I pe primul loc în clasament.

"Rapid nu joacă niciun meci la egal, mai ales pe Giuleşti. Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-out-ul. Întâlnim o echipă care traversează o formă bună, are doar o înfrângere în play-out, şi care a fost oaia neagră a Rapidului în ultimul timp. Dar noi mâine vrem să schimbăm acest lucru. Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face. Bănuiesc că revanşa e aşteptată de suporteri, ştiu ce s-a întâmplat în acest sezon şi în Liga a II-a cu FCU... Deci atât suporterii, cât şi noi aşteptăm meciul cu mare entuziasm şi mare ambiţie", a spus Mutu.

Pentru el, partida de luni seara este una specială având în vedere că a condus-o pe FCU Craiova 1948 în acest sezon.

"Pentru mine nu e un meci ca toate celelalte din cauza faptului că am antrenat pe FCU Craiova. Dar importanţa lui nu o dă faptul că am fost eu acolo sau ambiţia mea personală, ci faptul că ne dă posibilitatea de a câştiga play-out-ul. Deci în primul rând este interesul clubului, al echipei şi apoi al meu. Vom întâlni jucătorii pe care pe o parte i-am antrenat, dar tocmai că îi ştiu îmi dau seama că va fi un meci greu", a precizat Mutu.

Referitor la posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj pe Stadionul Rapid Giuleşti, Adrian Mutu a afirmat: "Nu cred că ar trebui să ne afecteze cine joacă pe stadionul nostru. Spun că el al nostru pentru că se numeşte Rapid Giuleşti, dar el poate fi închiriat oricărei alte echipe pentru că e făcut din bani publici. Dar nu cred că e o mişcare inteligentă pentru un club ca FCSB să joace exact pe stadionul unde întâmpină rivalitatea cea mai mare. De aceea nu cred că se va întâmpla acest lucru".

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, formaţia FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-out-ului Ligii I.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”