Fotbal: Naţionala României va debuta la Ploieşti în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

Fotbal: Naţionala României va debuta la Ploieşti în preliminariile Cupei Mondiale din 2022

Echipa naţională de fotbal a României va disputa la Ploieşti şi Bucureşti primele două partide din grupa de calificare la Cupa Mondială 2022 din Qatar, evenimentele fiind programate în luna martie, a anunţat miercuri, Federaţia Română de Fotbal.

Tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, în data de 25 martie, de la ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Ulterior, pe 28 martie, de la aceeaşi oră 21:45, România va întâlni Germania, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Ambele partide vor fi transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi.

Federaţia Română de Fotbal a precizat că, în contextul evoluţiei pandemiei, normele nu permit accesul fanilor pe stadioanele de fotbal în România.

Câştigătoarele celor 10 grupe din preliminarii se vor califica la CM 2022, iar ocupantele locurilor secunde vor intra (10), alături de cele mai bune 2 câştigătoare de grupe în Liga Naţiunilor care nu se află pe primele două poziţii în preliminarii, într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele 3 ţări europene calificate (din 12 echipe vor rămâne 6, apoi 3).

Cele 10 ocupante ale locurilor secunde vor forma un clasament separat, în baza rezultatelor din aceste preliminarii. Primele 6 locuri secunde vor fi gazde ale primului baraj, disputat într-o singură manşă. Celelalte 4 echipe plus cele 2 echipe care vin din Liga Naţiunilor vor fi oaspeţi.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale