Fotbal: Nawalka (Polonia) - Cunoaștem calitățile României, dar ne dorim să controlăm jocul din primul minut

Fotbal: Nawalka (Polonia) - Cunoaștem calitățile României, dar ne dorim să controlăm jocul din primul minut

Selecționerul echipei naționale a Poloniei, Adam Nawalka, a declarat joi, într-o conferință de presă, că știe foarte bine calitățile reprezentativei României, dar a precizat că își dorește ca jucătorii săi să controleze meciul din primul minut.

"Noi am făcut tot ceea ce trebuia pentru a pregăti acest meci. Am observat la antrenamente că și din punct de vedere mental suntem pe drumul cel bun. Sunt convins că la meciul de mâine seară vom arăta pe teren tot ceea ce am pregătit în aceste zile. Noi vom face tot posibilul să câștigăm meciul cu România. Suntem pregătiți pentru un meci greu. Întâlnim o echipă care în ultima perioadă a arătat o organizare foarte bună. Ne dorim să controlăm meciul din primul minut, dar contează și ce va face adversarul. Daum este un antrenor valoros care a câștigat campionate în Germania și Turcia, dar noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Cu siguranță România are un plan de joc, însă repet, important este cum vom juca noi. Toți jucătorii au primit informații despre adversarii direcți. Cunoaștem calitățile lor și ale noastre, dar ne propunem să câștigăm acest meci", a spus Nawalka.

Tehnicianul a precizat că va fi nevoie de aportul tuturor jucătorilor săi pentru a câștiga meciul de vineri. "Echipa României va juca pentru a obține toate cele trei puncte. În ceea ce ne privește, nu este vorba doar despre a juca inteligent, important va fi și cum vom lupta. Fiecare element din pregătirea acestui meci este important. Vom avea în față un adversar foarte bun din punct de vedere tehnic și tactic, așa că va conta felul în care vom reuși să aplicăm ceea ce am pregătit la antrenamente. Fotbalul este un sport de echipă și va fi nevoie de aportul tuturor jucătorilor pentru a câștiga", a adăugat Adam Nawalka.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 11 noiembrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională din Capitală, selecționata Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Adrian Drăguț, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…