Fotbal: Neagoe a fost externat; Prunea spune că are mai multe soluţii pentru postul de antrenor la Dinamo

Fotbal: Neagoe a fost externat; Prunea spune că are mai multe soluţii pentru postul de antrenor la Dinamo

Antrenorul Eugen Neagoe, care a suferit un infarct duminică, în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova, a fost externat miercuri la prânz, după ce tehnicianul a suferit o intervenţie prin care i s-a implantat un defibrilator cardiac, a declarat pentru AGERPRES, managerul general al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, Florin Prunea.

"Eugen a fost externat astăzi în jurul prânzului. Este acasă, e bine. I s-a montat un defibrilator. În rest, nu avem ce discuta despre fotbal, important este că e acasă şi că e bine. Important este că e cu familia, despre fotbal nu vorbim în momentele astea", a declarat Prunea.

Întrebat dacă există antrenori pe care îi are în vedere pentru înlocuirea lui Neagoe la conducerea tehnică a echipei, Prunea a spus: "Vedem, există o listă de antrenori la care ne gândim'.

După ce numele lui Viorel Moldovan a fost menţionat ca posibil înlocuitor al lui Eugen Neagoe la Dinamo, preşedintele clubului Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, a dezminţit informaţia prin intermediul site-ului oficial.

Duminică seară, în timpul partidei cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a doua a Ligii I, Eugen Neagoe a suferit o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.
AGERPRES/(A - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...