Fotbal: Neymar (PSG) riscă suspendarea pentru finala Cupei Franţei

Fotbal: Neymar (PSG) riscă suspendarea pentru finala Cupei Franţei

Cartonaşul galben încasat în ultimele momente ale meciului cu Montpellier, după un fault, l-ar putea costa scump pe Neymar, starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, care ar putea rata finala Cupei Franţei la fotbal de miercurea viitoare, relatează L'Equipe.

PSG a eliminat-o pe Montpellier din semifinalele Cupei Franţei, după ce s-a impus în deplasare cu 6-5 la loviturile de departajare, scorul după timpul regulamentar fiind egal, 2-2.

Pentru eliminarea lui de la meciul cu Lille (0-1) din 3 aprilie, brazilianul a primit o suspendare de trei meciuri, dintre care doar două cu executare, din partea Comisiei de Disciplină a Ligue 1. Dar în cazul unui nou avertisment primit într-un anumit interval de timp, aşa cum s-a întâmplat la meciul de miercuri seara, suspendarea pe un meci se poate reactiva.

Pentru că a primit cartonaşul galben în cupă, Comisia de disciplină a Federaţiei franceze de fotbal va decide la ce dată va înregistra avertismentul. Iar sancţiunea ar putea deveni efectivă de marţea viitoare la miezul nopţii.

Dacă avertismentul va fi înregistrat în această săptămână, starul brazilian riscă să rateze finala Cupei Franţei programată miercurea viitoare pe Stade de France, contra câştigătoarei semifinalei care opune pe echipa de amatori GFA Rumilly Vallieres şi pe AS Monaco, programată joi.

PSG atacă al 14-lea său trofeu în Cupa Franţei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Foarte interesante amănunte...

3 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă

4 VIDEO Cum arată acum prima și singura autostradă construită de chinezi în România

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”