Fotbal: Neymar a donat sub anonimat suma de 775.000 lire sterline pentru lupta contra coronavirusului

Fotbal: Neymar a donat sub anonimat suma de 775.000 lire sterline pentru lupta contra coronavirusului

Celebrul fotbalist brazilian Neymar (Paris Saint-Germain) a donat sub anonimat echivalentul sumei de 775.000 lire sterline organizaţiilor care ajută în lupta contra pandemiei de coronavirus în întreaga lume, relatează Sky Sports.

Atacantul brazilian a împărţit donaţia sa între organizaţia UNICEF şi un fond de solidaritate din ţara sa. Neymar a făcut acest gest în secret, urmând exemplele lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, dar identitatea binefăcătorului anonim a fost dezvăluită până la urmă de o televiziune braziliană.

Starul brazilian, revenit în ţara natală odată cu oprirea campionatului din Franţa ca urmare a pandemiei de coronavirus, a declarat că respectă cu rigoare regulile sanitare, dar îşi continuă pregătirea fizică.

"A făcut această donaţie la începutul săptămânii trecute. O parte a acesteia a mers la UNICEF şi o parte la fondul de solidaritate creat de artişti. El a preferat să nu dezvăluie public donaţia, aşa că le spunem tuturor, pentru că de îndată ce am auzit, vorbim când o persoană face ceva frumos. Avem această informaţie şi v-am adus-o. Cu adevărat credem că este o atitudine foarte grozavă, foarte optimistă şi una care serveşte ca un imbold pentru alţi sportivi, pentru alte personalităţi", a declarat prezentatorul brazilian Chris Flores. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?