Fotbal: Neymar a intrat deja în vacanţă şi s-a întors în Brazilia

Fotbal: Neymar a intrat deja în vacanţă şi s-a întors în Brazilia

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care se confruntă cu probleme medicale, s-a întors joi în ţara sa natală, după ce a fost autorizat de antrenorul Thomas Tuchel să intre mai devreme în vacanţă, informează L'Equipe.

Neymar, victima unei leziuni la muşchii aductori de la piciorului drept în urmă cu o lună, a jucat în partidele cu FC Liverpool (2-1) şi Steaua Roşie Belgrad (4-1), fără să fie însă complet refăcut, multiplicând şedinţele de recuperare şi antrenându-se fără să forţeze.

Antrenorul lui PSG a decis să nu-l alinieze pe brazilian în meciul cu FC Nantes, formaţia portarului român Ciprian Tătăruşanu, programat sâmbătă seara, în ultima etapă programată în Ligue 1 înaintea pauzei de iarnă, permiţându-i să intre mai repede în vacanţă.

Neymar se află acum la Sao Paulo, alături de familie şi de prietenii săi, fiind aşteptat să se întoarcă la Paris pe 2 ianuarie, în vederea reluării pregătirilor alături de PSG. AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...