Fotbal: Neymar a refuzat 100 milioane euro de la PSG pentru a reveni la FC Barcelona (presă)

Fotbal: Neymar a refuzat 100 milioane euro de la PSG pentru a reveni la FC Barcelona (presă)

Atacantul brazilian Neymar a refuzat o sumă de 100 milioane de euro pe care actualul său club, Paris Saint-Germain, i-a propus-o ca primă pentru prelungirea contractului scadent în iunie 2022, informează cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

În vârstă de 28 ani, Neymar doreşte să se întoarcă la fostul său club, FC Barcelona, fiind dispus să facă orice sacrificiu, inclusiv pe plan financiar.

Brazilianul "regretă în fiecare zi greşeala comisă în vara lui 2017, când a decis să plece de la clubul azulgrana pentru a semna cu Paris Saint-Germain, cu dorinţa a câştiga Balonul de Aur, şi este dispus la orice pentru a schimba lucrurile", scrie publicaţia catalană.

Pe lângă prima de 100 milioane euro pe care ar fi primit-o la semnarea noului acord, lui Neymar i s-a promis totodată menţinea actualelor condiţii contractuale care i-ar aduce venituri anuale de peste 50 milioane euro, incluzând şi contractele publicitare.

Pentru a reveni la Barca, starul brazilian este dispus să renunţe la jumătate din suma încasată la PSG. De altfel, în acordul verbal la care a ajuns în vara trecută cu conducătorii clubului spaniol, cele două părţi au stabilit ca jucătorul să beneficieze de aceleaşi condiţii contractuale ca în momentul plecării sale de pe Camp Nou, în 2017.

Neymar se află în prezent la reşedinţa sa de la Mangaratiba (Brazilia), după ce campionatul Franţei s-a întrerupt pe 14 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. El se pregăteşte zilnic sub supravegherea preparatorului fizic personal, Ricardo Rosa, pentru a se afla în cea mai bună formă în momentul revenirii în competiţie. Campionatul Franţei a fost oprit definitiv, PSG fiind deja declarată campioană, însă parizienii urmează să îşi continue cursa în Liga Campionilor, care ar urma să fie reluată în luna august.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...