Fotbal: Neymar îşi va prelungi contractul cu PSG, scrie presa braziliană

Fotbal: Neymar îşi va prelungi contractul cu PSG, scrie presa braziliană

Neymar îşi va prelungi contractul cu PSG cu încă patru ani, scrie presa braziliană citată de France Football.

Potrivit TNT Sports Brasil, Paris Saint-Germain este pe cale să-i extindă înţelegerea lui Neymar.

Astfel, atacantul brazilian este foarte aproape de semnarea unei prelungiri a contractului, iar anunţul oficial ar putea fi făcut chiar până la sfârşitul săptămânii, pentru ca parizienii să poată aborda cu încredere meciurile cu FC Barcelona din optimile Ligii Campionilor.

Actualul contract al lui Neymar (29 ani) cu PSG expiră în iunie 2022.

Campioana Franţei ar urma să-i ofere o extensie a contractului şi lui Kylian Mbappe.

Superstarul brazilian Neymar şi-a reafirmat, duminică, dorinţa de a-şi prelungi contractul cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, exprimându-şi în acelaşi timp speranţa că şi Kylian Mbappe "va rămâne", în timp ce discuţiile sunt în curs, conform unui interviu acordat duminică seara TF1.

"Sunt foarte bucuros acum, lucrurile s-au schimbat mult. Mă simt bine, m-am adaptat bine, sunt mult mai calm. Sunt foarte bucuros să fiu aici, vreau să rămân la Paris SG", a declarat jucătorul brazilian în vârstă de 28 de ani.

Foto: (c) IAN LANGSDON / EPA


"Sper că Kylian să vrea să rămână şi el. Desigur, este dorinţa tuturor suporterilor, pentru că ne dorim o mare echipă şi eu vreau să continui să fac ceea ce am făcut mereu: să joc fotbal şi să fiu fericit, este cel mai important lucru", a adăugat el.

Neymar, jucătorul cel mai scump din istorie, cumpărat cu 222 milioane euro de PSG de la Barcelona în 2017, negociază cu clubul din capitala Franţei pentru a continua împreună.

La rândul său, Mbappe se află în aceeaşi situaţie, dar campionul mondial francez (22 ani) cere timp pentru a "reflecta", aşa cum a anunţat pe 22 ianuarie.

"Noi avem o relaţie ca între fraţi. Eu sunt cel mai mare, ne place mult să jucăm împreună. Ador să scot ce este mai bun din el. Este un băiat de aur şi îi spun 'Golden boy', pentru că chiar este de aur. Are un suflet enorm, iar în afara terenului este incredibil. Ne asemănăm mult", l-a descris Neymar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...