Fotbal: Neymar regretă că a reacţionat la cald în meciul cu Marseille

Fotbal: Neymar regretă că a reacţionat la cald în meciul cu Marseille

Neymar, atacantul lui Paris Saint-Germain, şi-a exprimat regretul pentru faptul că a reacţionat la cald în meciul cu Olympique Marseille, în finalul căruia a văzut cartonaşul roşu, şi continuă să susţină că un jucător al echipei adverse, Alvaro Gonzalez, i-a adresat insulte rasiste, relatează France Football.

Neymar şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi a lansat un apel la calm. "Sunt trist să văd sentimentul de ură pe care-l poţi provoca atunci când te revolţi la cald", a scris Neymar pe Instagram în portugheză şi engleză.

El continuă să-l acuze de rasism pe Alvaro Gonzalez, jucătorul spaniol al lui OM. "Ar fi trebuit să-l ignor? Nici acum nu ştiu... Astăzi, cu mintea odihnită, cred că da, însă atunci eu şi coechipierii mei am cerut ajutorul arbitrilor şi am fost ignoraţi. Despre asta e vorba!", a explicat vedeta lui PSG.

Meciul PSG-OM (0-1) a fost foarte tensionat, cu cinci jucători eliminaţi în final, printre care Neymar care l-a lovit cu palma peste cap pe Alvaro. Brazilianul s-a plâns de mai multe ori arbitrilor, repetând în spaniolă "rasismul, nu", arătându-l pe fundaşul spaniol.

PSG l-a susţinut pe atacantul său, care după meci l-a atacat violent pe reţelele de socializare cu Alvaro Gonzalez. "Singurul meu regret este că nu l-am lovit pe tâmpitul ăsta în faţă", a scris el la cald pe Twitter.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...