Fotbal: Neymar speră să revină gratis la FC Barcelona în 2022 (presă)

Fotbal: Neymar speră să revină gratis la FC Barcelona în 2022 (presă)

Starul brazilian Neymar a oprit negocierile privind prelungirea contractului său cu Paris Saint-Germain, în speranţa că va putea fi din nou coechipier cu argentinianul Lionel Messi la echipa de fotbal FC Barcelona, începând din vara anului 2022, anunţă presa spaniolă.

Neymar s-a despărţit de Barcelona în 2017, când a semnat cu PSG, după ce francezii i-au achitat clauza de reziliere a contractului său cu catalanii, în valoare de 222 milioane dolari, brazilianului fiind de atunci cel mai scump fotbalist al planetei.

Cele două părţi păreau foarte aproape de a parafa un nou acord, pe care l-au negociat în ultimele luni, însă Neymar s-a răzgândit se pare, după ce a aflat că sunt şanse tot mai mari ca Messi să rămână pe Camp Nou şi din sezonul viitor, după alegerea lui Joan Laporta în funcţia de preşedinte al clubului FC Barcelona.

Starul brazilian nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a juca din nou alături de bunul său prieten argentinian, iar posibilitatea ca Neymar să revină gratis la Barca îi încântă şi pe responsabilii grupării "blaugrana".

În vara anului trecut, când Messi şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la FC Barcelona, au existat speculaţii legate de un posibil transfer al argentinianului la Paris Saint-Germain, una dintre grupările interesate de serviciile sale, alături de Manchester City.

În urmă cu câteva săptămâni, Andre Cury unul dintre agenţii implicaţi în transferul brazilianului de la Santos la FC Barcelona, în 2013, a afirmat că "Neymar şi Messi vor juca din nou împreună, dar nu la Paris, ci la Barcelona".
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale