Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Grupă echilibrată, toate echipele au șanse de calificare

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Grupă echilibrată, toate echipele au șanse de calificare

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că ''roș-albaștrii'' au avut parte de o grupă echilibrată în Europa League, iar toate formațiile au șanse de calificare.

"Tragerea la sorți ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au șanse de calificare. Sperăm să avem evoluții bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi așteptăm în număr mare alături de noi'', a declarat Dică.

''Îi cunoaștem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen și îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer Sheva, care sunt campionii Israelului, cât și pe elvețienii de la Lugano!", a mai spus Dică.

Viktoria Plzen (Cehia), Hapoel Beer Sheva (Israel) și FC Lugano (Elveția) vor fi adversarele vicecampioanei României, FCSB, în Grupa G a Europa League , în urma tragerii la sorți care a avut loc vineri la Grimaldi Forum din Monaco.

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după 0-0 și 1-5 cu Sporting Lisabona .

Primele două clasate în grupă se vor califica în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria