Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Lazio şi să câştigăm meciul cu Sepsi OSK

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Lazio şi să câştigăm meciul cu Sepsi OSK

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să uite eşecul din meciul cu Lazio (scor 1-5) şi să se concentreze pentru a câştiga partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

"Am văzut în ultimele meciuri ale celor de la Sepsi că s-au apărat în propria jumătate de teren şi au încercat să iasă pe contraatac. De asemenea, au încercat să speculeze fazele fixe. Consider că vom avea un joc foarte greu, trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pentru a reuşi să câştigăm cele trei puncte. Sepsi în acest moment este o echipă diferită faţă de anul trecut. Au jucători cu execuţii. Dacă nu vom fi 100% concentraţi pe acest meci vom avea probleme. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Lazio şi să dăm totul pentru a câştiga. Pentru că obiectivul nostru principal este să câştigăm campionatul. La meciul cu Sepsi vom încerca să demonstrăm că suntem o altă echipă, că nu suntem cea de la Roma", a spus Dică.

Tehnicianul nu a dorit să dezvăluie dacă în partida de duminică va debuta Cristian Bălgrădean, ultima achiziţie a grupării FCSB. "Bălgrădean e un portar cu experienţă, pe la toate echipele pe unde a fost a evoluat. E de câteva zile la echipă şi în cel mai scurt îl veţi vedea şi pe el în poartă pentru că de asta l-am adus. Vom vedea dacă va intra chiar de mâine", a precizat el.

Nicolae Dică a menţionat că a fost dorinţa lui Gabriel Enache să îşi rezilieze contractul cu FCSB, jucător care urmează să semneze cu gruparea rusă Rubin Kazan. "A fost decizia lui, am avut o discuţie cu el după jocul cu Dinamo, apoi şi cu patronul. Enache a decis că e mai bine pentru el să meargă în altă parte. Enache ne-a ajutat, cu el în teren ne-am calificat în grupele Europa League, la fel şi în campionat a avut evoluţii bune, dar el şi-a dorit să meargă în altă parte, îi urez baftă. Îl avem pe Benzar pe acea poziţie, mai e şi Bălaşa care poate evolua fundaş dreapta", a explicat Dică.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”