Fotbal: Nicolae Stanciu - Ne cerem scuze că nu am câştigat, nu ne-am ridicat la nivelul mizei partidei

Fotbal: Nicolae Stanciu - Ne cerem scuze că nu am câştigat, nu ne-am ridicat la nivelul mizei partidei

Jucătorii echipei naţionale de fotbal a României nu s-au ridicat la nivelul mizei partidei cu Islanda, scor 0-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, în meciurile decisive nefiind "destul de buni", a declarat la finalul jocului de la Bucureşti mijlocaşul Nicolae Stanciu.

El a ţinut să ceară scuze românilor pentru că echipa pregătită de Mirel Rădoi nu a reuşit să câştige partida cu Islanda din preliminariile Cupei Mondiale.

"Nu cred unul dintre noi poate să explice în cuvinte ceea ce simţim în momentul de faţă. Ne cerem scuze românilor pentru faptul că nu am câştigat. Dacă nu am reuşit să câştigăm în această seară, înseamnă că nu am meritat. Din păcate, nu cred că ne-am ridicat la nivelul mizei acestei partide'', a declarat Stanciu, la DigiSport.

El a afirmat că în cazul în care România nu va reuşi să se califice la barajul pentru Cupa Mondială, acest fapt se datorează rezultatului din partida cu Islanda.

"Mai avem un meci de jucat, vom merge în Liechtenstein să câştigăm. Dacă nu vom reuşi să fim pe locul doi, cu siguranţă calificarea s-a pierdut astăzi, pentru că depindeam doar de noi şi nu am reuşit să câştigăm. Nu a fost presiune, nu ne-a interesat. Depindeam doar de noi, din păcate nu am făcut un joc bun şi asta ne-a costat. Se pare că în aceste meciuri nu suntem suficienţi de buni. La fel s-a întâmplat şi în Islanda când am pierdut barajul pentru EURO, acum, iar, la un meci decisiv, nu am reuşit să câştigăm", a declarat Stanciu.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Islandei, 0-0, joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

În celelalte meciuri din grupă, Macedonia de Nord a surclasat Armenia cu 5-0, la Erevan, iar Germania a surclasat Liechtensteinul cu 9-0.

Germania (calificată deja la turneul final) se află pe primul loc, cu 24 de puncte, urmată de Macedonia de Nord, 15 puncte, România, 14 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 9 puncte, Liechtenstein, 1 punct.

Duminică se vor juca ultimele partide din grupă, Armenia - Germania, Macedonia de Nord - Islanda şi Liechtenstein - România (Vaduz), toate de la ora 19:00.

România, care nu a mai participat la o Cupă Mondială din 1998, are nevoie de o victorie cu Liechtenstein şi ca Islanda să nu piardă la Skopje pentru a ocupa locul al doilea în grupă şi a se califica la baraj
. AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa