Fotbal: Nistor (Dinamo) - Ne bucurăm că am învins FCSB, sperăm ca jocul rezultatelor să ne ajute să câștigăm campionatul

Fotbal: Nistor (Dinamo) - Ne bucurăm că am învins FCSB, sperăm ca jocul rezultatelor să ne ajute să câștigăm campionatul

Fotbalistul echipei Dinamo, Dan Nistor, a declarat, luni seara, că se bucură de victoria obținută în fața formației FCSB (fostă Steaua) și speră acum ca jocul rezultatelor din ultimele două etape ale play-off-ului Ligii I să ajute gruparea alb-roșie să câștige campionatul.

"A fost o sărbătoare de nedescris în vestiar, era normal pentru că am câștigat împotriva celor de la FCSB. Ne bucurăm pentru această victorie. În minutul 92 nu mă așteptam la victorie, dar dacă nu crezi până în ultima secundă nu poți să ai rezultate. Sperăm ca jocul rezultatelor să ne ajute să câștigăm acest campionat. Ar fi ceva extraordinar să jucăm în ultima etapă cu titlul pe masă. Cred că Arena Națională ar fi neîncăpătoare pentru fanii noștri. Noi sperăm și ne vom da viața pe teren în fiecare meci de acum înainte. Așteptăm ajutor de la Astra Giurgiu, de la Craiova acum. Dar noi trebuie să câștigăm cele două meciuri rămase de disputat. Va fi foarte greu, dar vom lupta până în ultima secundă", a spus el.

Nistor a adăugat că jucătorul echipei FCSB, Marian Pleașcă, a înscris din greșeală în minutul 53. "Cred că am meritat să câștigăm. De golul lor ce să zic... am fost coleg cu Marian (n.r. — Marian Pleașcă) și mi-a recunoscut că nu a vrut să dea gol, ci să centreze. Din păcate pentru noi mingea a intrat în poartă, însă până la urmă am câștigat și asta este cel mai important. Nu mi-a căzut așa de bine când mi-au arătat tabela după meciul din tur când am pierdut, așa că le-am arătat și eu tabela suporterilor celor de la FCSB în această seară", a precizat Nistor.

Mijlocașul dinamovist Antun Palic a declarat la rândul său că nu se gândește la titlu în momentul de față, ci doar la următorul meci. "Am luptat pentru această victorie. În repriza a doua am jucat mai bine și am încercat să câștigăm. Cel mai important este acum să ne concentrăm pentru următorul meci, nu să ne gândim la titlu. Această victorie înseamnă mult pentru noi, ne dă curaj să dăm totul pentru a câștiga și următoarele partide", a afirmat Palic.

Echipa de fotbal Dinamo a câștigat, luni seara, cu scorul de 2-1 (1-0), partida cu FCSB disputată pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 8-a play-off-ului Ligii I . Sergiu Hanca a marcat ambele goluri ale formației Dinamo (34 — penalty, 90+6 — penalty), în timp ce pentru FCSB a înscris Marian Pleașcă (53).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro