Fotbal: Noul acţionar majoritar al FC Dinamo, Pablo Cortacero, se va întâlni cu reprezentanţii suporterilor înscrişi în proiectul DDB

Fotbal: Noul acţionar majoritar al FC Dinamo, Pablo Cortacero, se va întâlni cu reprezentanţii suporterilor înscrişi în proiectul DDB

Spaniolul Pablo Cortacero, noul acţionar majoritar al FC Dinamo, se va întâlni cu reprezentanţii suporterilor înscrişi în proiectul socios "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB), anunţă clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Noul acţionar majoritar al clubului Dinamo Bucureşti, Pablo Cortacero, va avea o întâlnire cu reprezentanţii suporterilor înscrişi în Programul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB). Întâlnirea a fost programată duminică, 30 august 2020 (ora 15:30), în cantonamentul de la Săftica, conducerea administrativă a DDB fiind invitată şi la prima conferinţă de presă în care Pablo Cortacero va prezenta noul proiect pentru Dinamo Bucureşti", se arată în comunicatul citat.

Noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti este, din 13 august, compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero. Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo a intrat sub patronajul unei societăţi internaţionale.

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" controlează prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti" 20,6% din acţiunile clubului FC Dinamo.

Proiectul "DDB" prin care fanii pot deveni acţionari a fost lansat la 29 mai 2018, numărul suporterilor înscrişi ajungând în prezent la 9.156. Fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...