Fotbal: ''Noul stadion al Barcei ar trebui să poarte numele lui Messi'', a opinat Pique

Fotbal: ''Noul stadion al Barcei ar trebui să poarte numele lui Messi'', a opinat Pique

Gerard Pique, fundaşul central al echipei FC Barcelona, s-a arătat foarte decepţionat de maniera în care clubul a gestionat dorinţa de plecare a lui Lionel Messi şi l-a apărat pe starul argentinian, într-un interviu pentru La Vanguardia, afirmând că "stadionul ar trebui să poarte numele său", relatează AFP.

"Un jucător care a dat atât timp de 16 ani... eşti obligat să ajungi la un acord cu el. Nu este posibil ca cele două părţi să fie atât de distante", a regretat Pique (33 ani) într-un interviu difuzat de cotidianul spaniol La Vanguardia.

"Leo a făcut destul pentru a-şi câştiga dreptul să ia o decizie, iar dacă el considera că trebuie să plece... Eu, dacă aş fi fost preşedintele clubului, aş fi reacţionat altfel", a afirmat fostul internaţional spaniol (102 selecţii), criticând conducerea clubului şi, implicit, pe preşedintele Josep Maria Bartomeu.

"Leo merită tot. Noul stadion ar trebui să poarte numele său, iar apoi pe cel al sponsorului. Trebuie să ne păstrăm emblemele şi să nu le ştirbim prestigiul", a adăugat Pique, care şi-a prelungit marţi contractul cu Barcelona până în 2024, în anumite condiţii.

Proiectul "Espai Barça" ("Spaţiu Barça"), menit să transforme Camp Nou şi împrejurimile, care trebuia să înceapă în 2017 şi să se încheie în 2021, a demarat în cele din urmă.

Lionel Messi, care a fost la un pas să plece de la FC Barcelona, a revenit în cele din urmă asupra deciziei şi-şi va duce la capăt contractul, ce expiră în iunie 2021.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…