Fotbal: Nu este nicio problemă cu drepturile TV, banii vor fi plătiţi în iulie, afirmă Justin Ştefan

Fotbal: Nu este nicio problemă cu drepturile TV, banii vor fi plătiţi în iulie, afirmă Justin Ştefan

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există niciun fel de problemă cu drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, că eAD, compania care le-a achiziţionat va face o primă plată în luna iulie.

"Am discutat în mod repetat cu reprezentanţii companiei eAD, s-a specificat foarte clar că nu există niciun fel de problemă. Banii vor fi plătiţi în luna iulie şi îşi vor duce la bun sfârşit obligaţiile contractuale faţă de cele 14 cluburi de fotbal, deci nu este nicio problemă", a afirmat Ştefan.

Oficialul LPF a precizat că ultimul cuvânt în ceea ce priveşte programarea meciurilor îl are Liga Profesionistă de Fotbal: "Există o parte a contractului care specifică foarte clar cum se fac programările şi trebuie să stabilim foarte bine aceste ore. Liga Profesionistă de Fotbal va avea dreptul de veto final în ceea ce priveşte programarea meciurilor".

Liga Profesionistă de Fotbal a vândut în această primăvară drepturile de televiziune pentru meciurile din Liga I, pentru următoarele cinci sezoane, companiei eAd, la pachet cu drepturile comerciale, pentru suma de 28 de milioane de euro, plus TVA, pentru un sezon. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit