Fotbal: Nu s-a ajuns la niciun acord în privinţa viitorului lui Messi

Fotbal: Nu s-a ajuns la niciun acord în privinţa viitorului lui Messi

Întâlnirea de miercuri dintre conducerea clubului de fotbal FC Barcelona şi tatăl şi reprezentanţii fotbalistului argentinian Lionel Messi, care doreşte să părăsească echipa catalană, nu s-a soldat cu niciun acord, relatează presa spaniolă, citată de AFP.

Conducătorii clubului blaugrana şi reprezentanţii lui Messi au discutat timp de mai bine de două ore miercuri după-amiaza, dar fiecare rămâne pe poziţie: echipa lui Messi vrea să negocieze o plecare imediată a starului, în timp ce Barca susţine în continuare că starul are contract până la 30 iunie 2021.

''Prima întâlnire (Josep Maria) Bartomeu - Jorge Messi (tatăl jucătorului) s-a încheiat fără un acord'', a titrat miercuri seara cotidianul sportiv catalan EL Mundo Deportivo în ediţia sa online, în timp ce Marca, jurnalul cel mai vândut în Spania, afirmat pe site-ul său că ''Barca nu negociază plecarea lui Leo (Messi)''.

Potrivit presei sportive spaniole, discuţiile vor continua şi o nouă reuniune ar putea avea loc între tatăl şi fratele lui Messi şi conducerea clubului în perioada următoare, pentru a se reuşi ieşirea din impas.

Cu câteva ore înainte întâlnirii de miercuri, Jorge Messi, tatăl şi agentul fotbalistului argentinian, a declarat presei că ''va fi dificil'' ca Leo Messi să rămână la FC Barcelona.

Întrebat despre posibilitatea ca jucătorul să semneze cu Manchester City, tatăl său a răspuns: "Deocamdată nu e nimic. Nu am vorbit cu Pep (Guardiola), nu am vorbit cu nimeni."

Messi a anunţat clubul săptămâna trecută că doreşte să plece liber de contract.

Barcelona continuă să afirme că notificarea legată de dorinţa lui Messi de a pleca trebuia făcută în iunie, iar acum starul argentinian este sub contract cu clubul, având o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Destinaţia viitoare a lui Messi a fost vehiculată a fi Manchester City, dar echipa pregătită de fostul antrenor al lui Messi la Barcelona, Pep Guardiola, nu doreşte să facă nicio mişcare în acest sens, până când situaţia fotbalistului nu va fi clarificată.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară