Fotbal: O fotografie cu Messi, sărbătorind calificarea Barcelonei, a depășit 65 milioane de vizualizări

Fotbal: O fotografie cu Messi, sărbătorind calificarea Barcelonei, a depășit 65 milioane de vizualizări

O fotografie cu Leo Messi, sărbătorind alături de zeci de fani al șaselea gol marcat de Barcelona în meciul cu PSG (6-1) și calificarea în sferturile Ligii Campionilor la fotbal, realizată de mexicanul Santiago Garces, a depășit 65 milioane de vizualizări pe rețelele de socializare, relatează EFE.

Sursa foto: La cara B del fútbol / Twitter

În fotografie, Messi este ridicat deasupra unei grămezi umane formată din fani și cu pumnul ridicat dă liber bucuriei după ultimul gol marcat de Sergi Roberto pe Camp Nou în meciul de neuitat cu PSG, în care catalanii au avut o revenire istorică după meciul tur (0-4).

''Fotografia este emblematică, este un simbol și va rămâne în istorie, a comentat Garces, care lucrează de 4 ani pentru Barcelona. Fotografia simbolizează un personaj și încheie un ciclu al ceea ce este acest personaj. Dacă fotografia era luată după primul gol și apoi nu ar mai fi fost revenirea, nu ar fi fost același lucru''.

După ce Barca a postat fotografia, ea a devenit virală și vizualizările pe Facebook, Instagram și Twitter au explodat, depășind 65 de milioane.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...