Fotbal: Octavian Popescu (FCSB) - Ştiam că dacă nu semnez prelungirea cu Universitatea Craiova voi ajunge la FCSB

Fotbal: Octavian Popescu (FCSB) - Ştiam că dacă nu semnez prelungirea cu Universitatea Craiova voi ajunge la FCSB

Tânărul fotbalist Octavian Popescu, a declarat, într-un interviu publicat în Buletinul Informativ al Ligii Profesioniste de Fotbal, că în vara anului trecut ştia că dacă nu semnează prelungirea contractului cu Universitatea Craiova va ajunge la FCSB.

Jucătorul în vârstă de 18 ani a făcut parte din echipa Under 19 a clubului Universitatea Craiova şi s-a transferat gratis la FCSB la 28 iulie 2020 după ce i-a expirat contractul cu gruparea alb-albastră.

"Am fost foarte fericit. Ştiam că dacă nu semnez prelungirea cu cei de la Craiova, voi ajunge aici (n.r. - la FCSB). Am fost foarte entuziasmat de la început, era o şansă unică pe care o primeam în acel moment. Aşa că am profitat de ea şi am semnat fără să stau prea mult pe gânduri. Sincer să fiu, nici nu mă aşteptam să joc (n.r. - la prima echipa de seniori a FCSB). M-au chemat la echipă după meciul cu CSA, din Liga a III-a. Am primit mesaj să mă prezint la masă alături de echipa mare şi aşa am intrat în programul echipei. La pauza meciului cu FC Argeş, când antrenorul mi-a spus că voi intra pe teren, recunosc faptul că m-am emoţionat. Era ceva la care nu mă aşteptam, dar am încercat să-mi direcţionez emoţiile către ceea ce aveam de făcut în teren. Şi cred că am intrat destul de bine şi fără frică", a afirmat Popescu.

Lăudat pentru evoluţiile din ultima perioadă, tânărul jucător nu se consideră însă "vedetă".

"Nu e cazul să mă numiţi vedetă, sunt un tânăr jucător şi atât. Mai am de lucrat la capitolul forţă, la finalizare, fiindcă nu înscriu mult deocamdată. În rest, sper să arăt pe teren ce calităţi am. Aştept cu nerăbdare momentul în care suporterii vor reveni pe stadioane. Ne lipsesc foarte mult şi, cu siguranţă, mi-ar face mare plăcere să evoluez în faţa lor. Ar fi un imbold pentru mine şi pentru colegii mei. Favoritul meu în România a fost Lucian Sânmărtean. Îmi plăcea foarte mult felul cum dribla şi cum controla mingea. Pe plan internaţional, îl admir foarte mult pe Neymar", a explicat fotbalistul.

Născut pe 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a debutat în Liga I la 20 septembrie 2020, în partida FCSB - FC Argeş 3-0. El are până acum 18 meciuri în prima divizie, a marcat un gol, a dat trei pase decisive şi a obţinut trei penalty-uri. Octavian Popescu este cel mai tânăr marcator din acest sezon.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: lpf.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”