Fotbal: Ovidiu Hațegan arbitrează o semifinală de cupă europeană

Fotbal: Ovidiu Hațegan arbitrează o semifinală de cupă europeană

Uniunea Europeană de Fotbal l-a delegat pe arbitrul Ovidiu Hațegan la una dintre semifinalele Europa League, cea dintre echipa engleză Manchester United și formația spaniolă Celta Vigo, programată joi, 11 mai, de la ora 22,05, pe stadionul Old Trafford, informează FRF.

La acest joc, Ovidiu Hațegan (36 ani) va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, de al patrulea oficial Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Radu Petrescu și Sebastian Colțescu. În meciul tur, disputat în Spania, Manchester United s-a impus cu 1-0, prin golul lui Marcus Rashford.

Hațegan, pe care FIFA l-a inclus pe lista arbitrilor video de la Cupa Confederațiilor din Rusia, a mai condus și alte meciuri din fazele finale ale unor competiții importante: semifinală la Euro U21 (2013), sfert de finală la Campionatul Mondial U20 (2015), sfert de finală Europa League (2016 și 2017) sau semifinală Jocurile Olimpice (2016).

În acest sezon european, arbitrul arădean a oficiat la patru meciuri din Liga Campionilor, Barcelona — Celtic 7-0, Basel — PSG 1-2, Napoli — Dinamo Kiev 0-0, din faza grupelor, Juventus — Porto 1-0, din optimi, precum și sfertul de Europa League dintre Schalke 04 și Ajax (3-2).

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”