Fotbal: Pablo Cortacero anunţă plata salariilor restante la Dinamo şi majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro

Fotbal: Pablo Cortacero anunţă plata salariilor restante la Dinamo şi majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro

Acţionarul majoritar al grupării Dinamo Bucureşti, Pablo Cortacero, a transmis, vineri, din Spania, că a făcut o primă plată pentru achitarea salariilor restante către fotbalişti, precizând că nu intenţionează să abandoneze proiectul de restructurare a clubului.

"Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăţilor şi gestionarea deficitară a acestei societăţi au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor şi în cadrul clubului. Prin acest comunicat, vreau să transmit linişte şi să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare", a declarat Cortacero pentru site-ul oficial al clubului.

El a precizat că a convocat Consiliul de Administraţie al clubului pentru majorarea capitalului social cu suma de 5 milioane de euro.

"Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administraţie pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conştient de dificultăţile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament faţă de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut şi nu am intenţia de a-l abandona!", a mai spus Pablo Cortacero.

Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria