Fotbal pe banii românilor: CSA Steaua, decizie șocantă după încă un sezon în „B“

Fotbal pe banii românilor: CSA Steaua, decizie șocantă după încă un sezon în „B“

CSA Steaua Bucureşti a anunţat, marţi, plecarea a 16 fotbalişti din lotul pregătit de Daniel Opriţa, în timp ce bulgarul Ţvetelin Ciunciukov negociază transferul la o formaţie din Superligă.

Florin Talpan, juristul armatei, primul susținător al unei anomalii fotbalistice

"Steaua Bucureşti se desparte de 16 jucători! Clubul Steaua Bucureşti anunţă despărţirea de 16 jucători de la echipa de seniori. Astfel, şi-au încheiat contractul cu clubul nostru următorii: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru. Clubul Steaua Bucureşti le mulţumeşte tuturor jucătorilor pentru toate realizările în tricoul roş-albastru şi le doreşte mult succes în continuare", au anunţat reprezentanţii clubului CSA Steaua pe pagina oficială de Facebook.

Bulgarul Ţvetelin Ciunciukov negociază, în aceste zile, transferul la o formaţie din Liga I. În cazul în care negocierile nu se vor finaliza cu succes, atacantul bulgar ar putea continua şi în sezonul viitor la Steaua, au mai anunţat reprezentanţii clubului bucureştean.

La 21 mai, CSA Steaua anunţat că Daniel Opriţa va fi antrenorul echipei şi în sezonul viitor, iar componenţa lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui şi a staffului tehnic.

CSA Steaua a terminat sezonul pe locul 2 în clasamentul Ligii a II-a, care asigura promovarea directă în Superligă, însă formaţia antrenată de Opriţa nu a primit licenţă din cauza faptului că regulamentele interzic participarea echipelor de drept public.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?