Fotbal: Poate fi un moment istoric, a afirmat Emery (Villarreal) după victoria cu Bayern Munchen

Fotbal: Poate fi un moment istoric, a afirmat Emery (Villarreal) după victoria cu Bayern Munchen

Antrenorul echipei spaniole Villarreal, Unai Emery, a declarat că acesta ''poate fi un moment istoric'', după ce ''Submarinul galben'' a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 1-0, miercuri seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

''Suntem aici pentru a juca şi pentru a încerca să ne calificăm în semifinale. Trebuie să fim mai exigenţi, să corectăm micile erori pe care le-am făcut. Poate fi un moment istoric, dar mai sunt 90 de minute'', a declarat Emery, citat de agenţiile internaţionale de presă.

''Suntem mulţumiţi, dar în acelaşi timp şi prudenţi. Vreau să o bat pe Bayern Munchen. Vreau să o fac şi dacă nu voi reuşi voi fi nemulţumit, frustrat, indiferent dacă am făcut un joc bun'', a subliniat tehnicianul.

Olandezul Arnaut Danjuma (8) a marcat singurul gol al partidei, dar spaniolii au ratat câteva ocazii clare de gol, având inclusiv o bară.

Bayern nu mai fusese învinsă în deplasare în Liga Campionilor de 22 de partide consecutive, un record al competiţiei (17 victorii, 5 egaluri).

Manşa secundă va avea loc în data de 12 aprilie, la Munchen.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea )


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…