Fotbal: Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de lux care îi fusese furat lui Cosmin Olăroiu

Fotbal: Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de lux care îi fusese furat lui Cosmin Olăroiu

Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de lux care îi fusese furat antrenorului român Cosmin Olăroiu, în august, la Milano, relatează portalul Gulf News.

Trei suspecţi au fost arestaţi la Dubai, după ce ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în Europa până a ajunge în Emiratele Arabe Unite, notează sursa amintită.

"Ceasul a fost recuperat de Departamentul Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi'', a anunţat Poliţia din emirat pe contul său de Twitter.

"Poliţia din Dubai are un profesionalism de nivel internaţional şi continuă să împartă fericire printre oameni'', a declarat Olăroiu (52 ani).

Cosmin Olăroiu, fost campion al României cu Steaua (actuala FCSB, n. red.), în 2006, a ajuns cu echipa roş-albastră până în semifinalele Cupei UEFA în acel an. El este considerat unul dintre cei mai mari antrenori din zona Golfului, unde a pregătit echipe de top precum Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain sau Al Ahli (ambele EAU), cu care a cucerit numeroase trofee. De asemenea, a fost, pentru scurt timp, selecţioner al naţionalei Arabiei Saudite. În 2020 a câştigat titlul de campion al Chinei cu Jiangsu Suning, echipă desfiinţată ulterior şi cu care a rămas în litigiu pentru restanţe salariale.

Olăroiu a fost deposedat de ceasul evaluat la circa 180.000 de euro la finalul lunii august, într-un moment în care se plimba cu soţia sa pe străzile din Milano. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa foto: UAE BARQ /Twitter.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...