Fotbal: Portarul belgian Thibaut Courtois şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Fotbal: Portarul belgian Thibaut Courtois şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Portarul belgian Thibaut Courtois şi-a prelungit, luni, contractul cu clubul spaniol de fotbal Real Madrid, a anunţat gruparea din capitala Spaniei pe site-ul său oficial.

Courtois, care va fi legat acum de Real până la data de 30 iunie 2026, a primit la semnarea noii înţelegeri un tricou cu numele său şi numărul 2026 pe spate, precizează sursa menţionată.

Belgianul a început al patrulea său sezon la Real, cu care a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor, un titlu de campion al Spaniei şi Supercupa Spaniei.

Thibaut Courtois, care a apărat prima oară poarta madrilenilor pe 1 septembrie 2018, într-un meci cu Leganes, pe ''Santiago Bernabeu'', a adunat până acum 130 de partide pentru ''los blancos'', dintre care 100 în LaLiga, 24 în Champions League, 3 în Supercupa Spaniei, 2 la Cupa Mondială a Cluburilor şi una în Copa del Rey.

Courtois, care a obţinut în 2018 Premiul The Best pentru cel mai bun portar al anului, acordat de FIFA, a fost o piesă de bază a lui Real Madrid în sezonul 2019/20, în care madrilenii au cucerit titlul în Spania, iar belgianul a fost recompensat cu Trofeul Zamora. În sezonul trecut, Courtois a avut 21 de meciuri în care nu a primit gol. Courtois (29 ani) a câştigat Mănuşile de Aur la ultimul Mondial, titlu acordat celui mai bun portar, fiind inclus şi în echipa ideală a sezonului 2020/21 în Liga Campionilor.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…