Fotbal: Portarul Gianluigi Donnarumma, testat pozitiv la COVID-19; Tătăruşanu poate debuta oficial la AC Milan

Fotbal: Portarul Gianluigi Donnarumma, testat pozitiv la COVID-19; Tătăruşanu poate debuta oficial la AC Milan

Portarul titular al echipei italiene de fotbal AC Milan, Gianluigi Donnarumma, a fost testat pozitiv la COVID-19, astfel că românul Ciprian Tătăruşanu va avea şansa debutului său oficial la rossoneri.

''AC Milan anunţă că rezultatele testelor efectuate ieri seară au venit de la laborator cu indicaţii pozitive la Covid-19 pentru Gianluigi Donnarumma, Jens Petter Hauge şi trei membri ai staff-ului. Ei sunt toţi asimptomatici, dar au intrat imediat în izolare la locuinţele lor, iar autorităţile sanitare responsabile au fost informate. Azi jucătorii şi staff-ul au fost testaţi din nou, conform protocolului, şi nu au apărut noi rezultate pozitive'', se arată în comunicatul de luni al clubului lombard.

AC Milan a mai înregistrat cazuri pozitive în echipă, fiind cunoscut cazul atacantului Zlatan Ibrahimovic, vindecat între timp. Au mai fost pozitivi internaţionalul de tineret Mattia Gabbia şi Sandro Tonali, dar şi secundul Daniele Bonera.

AC Milan va juca luni 26 octombrie acasă cu AS Roma, în ultimul meci din etapa a cincea din Serie A, iar joi 29 octombrie o va întâlni pe Sparta Praga, tot acasă, în Europa League.

Tătăruşanu s-a transferat vara aceasta de la Lyon la Milan, care a plătit suma de 500.000 de euro.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro