Fotbal: "Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit", a declarat Lewandowski

Fotbal: "Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit", a declarat Lewandowski

"Povestea mea la Bayern a ajuns la sfârşit", a declarat luni Robert Lewandowski, prolificul atacant polonez al echipei din Munchen, desemnat de FIFA cel mai bun fotbalist al anilor 2020 şi 2021, informează AFP şi Reuters.

"Un lucru este sigur astăzi: povestea mea cu Bayern a ajuns la sfârşit. După tot ce s-a întâmplat în ultimele luni, nu pot să-mi închipui că vom mai colabora bine. Îmi dau seama că un transfer va fi cea mai bună soluţie pentru ambele părţi", a afirmat Lewandowski într-o conferinţă de presă cu naţionala Poloniei, fără să ofere nicio indicaţie în legătură cu viitorul său. În opt sezoane, fotbalistul a marcat 344 de goluri pentru Bayern.

Polonezul, care în august va împlini 34 de ani, a spus după încheierea sezonului din Bundesliga că nu îşi va reînnoi contractul cu Bayern, care expiră în 2023, şi ar dori să părăsească echipa bavareză chiar în această vară.

În weekend, Lewandowski s-a arătat prudent privind posibila lui mutare la FC Barcelona.

FC Barcelona a făcut deja o ofertă lui Bayern (32 de milioane de euro), dar campioana Germaniei a anunţat că nu are de gând să-l lase să plece pe internaţionalul polonez. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren