Fotbal: Preliminariile CM 2022 - Rusia a învins Slovenia (2-1) în faţa a 15.000 de spectatori

Fotbal: Preliminariile CM 2022 - Rusia a învins Slovenia (2-1) în faţa a 15.000 de spectatori

Moscova, 27 mar /Agerpres/ - Selecţionata Rusiei a învins cu scorul de 2-1 reprezentativa Sloveniei, într-o partidă din cadrul Grupei H a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, disputată sâmbătă la Soci, în faţa a 15.000 de spectatori, informează Reuters.



Căpitanul Artem Dziuba a marcat ambele goluri ale învingătorilor pe parcursul primei reprize (21, 35), oaspeţii reducând din handicap prin atacantul Josip Ilicic (36).



Rusia, care a învins în deplasare Malta (3-1) la debutul în actualele preliminarii, ocupă prima poziţie în Grupa H, cu 6 puncte, iar în următorul meci va juca împotriva Slovaciei, la Trnava, în timp ce Slovenia, aflată pe locul secund, cu 3 puncte, va înfrunta naţionala Ciprului, la Nicosia, ambele jocuri fiind programate marţi, 30 martie.



Din această grupă face parte şi vicecampioana mondială Croaţia, învinsă de Slovenia în prima etapă (0-1) şi care va juca astăzi (sâmbătă) pe teren propriu cu Cipru.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)

Foto: (c) Evgenia Novozhenina/REUTERS


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante