Fotbal: Prunea spune că antrenorul Dusan Uhrin Jr a demisionat de la Dinamo

Fotbal: Prunea spune că antrenorul Dusan Uhrin Jr a demisionat de la Dinamo

Preşedintele clubului de fotbal Dinamo, Florin Prunea, a afirmat, luni, că nu a reuşit să-l determine pe antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr să continue la Dinamo, acesta anunţându-şi demisia de la conducerea tehnică a echipei.

"Eu am stat cu Dusan împreună cu jucătorii, până dimineaţa, în jur de ora 3:00, pentru că am crezut că pot să-l conving pe Dusan să nu ia această decizie în mod unilateral de a-şi da demisia. Va fi o săptămână grea. Îmi pare rău că nu l-am convins pe Dusan să continue. El a luat o decizie pe care a transmis-o şi băieţilor, asta este, nu avem ce face, mergem înainte", a declarat Prunea la televiziunea DigiSport.

Oficialul FC Dinamo a afirmat că echipa are nevoie cât mai rapid de un antrenor, dar pentru prima dată trebuie reziliat contractul cu tehnicianul ceh.

"Eu am fost cel care a insistat ca Dusan Uhrin să vină la Dinamo şi acum am încercat să-l conving să rămână pentru că despărţirea de un antrenor e cel mai grav lucru care se poate întâmpla în viaţa unei echipe. Deocamdată ne vom întâlni cu Dusan pentru că sunt lucruri contractuale care trebuie reglate şi după aceea, după rezilierea contractului, vom vedea cine va veni. Avem nevoie de antrenor. Deocamdată nu am discutat cu nimeni, până nu vom rezolva problemele cu Dusan. Sigur că e o listă cu antrenori, dar e greu de ales acum un antrenor, trebuie să ţinem cont şi de specificul echipei noastre şi de obiectiv", a mai spus Prunea.

În vârstă de 52 de ani, Dusan Uhrin Jr a fost numit antrenor la Dinamo la jumătatea lunii august a anului trecut, când l-a înlocuit pe Eugen Neagoe.

Dinamo a pierdut primele două partide din play-out-ul Ligii I şi se află pe poziţia a treia a aceste faze, cu 17 puncte.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /