Fotbal: PSG - AS Monaco 5-0, în semifinalele Cupei Franței

Fotbal: PSG - AS Monaco 5-0, în semifinalele Cupei Franței

Formația Paris Saint-Germain s-a calificat în finala Cupei Franței la fotbal, învingând fără drept de apel, cu scorul de 5-0, formația AS Monaco, într-o partidă din penultimul act al competiției disputate miercuri seara pe arena Parc des Princes din Paris.

Golurile au fost marcate de Julian Draxler (min. 26), Edinson Cavani (min. 31), Safwan Mbae (min. 51 — autogol), Blaise Matuidi (min. 52) și Marquinhos (min. 90).

De menționat că AS Monaco, semifinalista actualei ediții a Ligii Campionilor și ocupanta primului loc în Ligue 1, a menajat mai mulți jucători de bază, între care golgheterul columbian Radamel Falcao și noua senzație a fotbalului francez, Kylian Mbappe, în timp ce PSG a mizat pe toate vedetele sale, în frunte cu Angel Di Maria, Edinson Cavani și Julian Draxler.

Parizieni, care au câștigat ultimele două ediții ale Cupei Franței, se vor lupta anul acesta pentru trofeu cu formația Angers SCO, care a dispus marți în cealaltă semifinală, cu 2-0, de echipa En Avant Guingamp, grație golurilor lui Thomas Mangani (min. 38) și Karl Toko Ekambi (min. 90+2).

Finala celei de-a 100-a ediții a Cupei Franței la fotbal se va disputa în data de 27 mai pe Stade de France din Saint Denis.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...