Fotbal: PSG vrea 220 de milioane de euro pentru Mbappe (presă)

Fotbal: PSG vrea 220 de milioane de euro pentru Mbappe (presă)

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain vrea 220 de milioane de euro pentru a-l lăsa să plece pe atacantul său Kylian Mbappe, scrie joi ziarul Le Parisien.

Miercuri, directorul sportiv al vicecampioanei Franţei, Leonardo, a declarat că PSG a respins o ofertă de aproximativ 160 de milioane de euro a lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe, însă nu-l va reţine pe jucător dacă vrea să plece.

Dacă Mbappe "vrea să plece, nu îl vom reţine, dar va pleca sau va rămâne respectând condiţiile noastre", a spus Leonardo în legătură cu oferta lui Real pentru atacantul de 22 de ani, campion mondial cu naţionala Franţei.

Paris Saint-Germain face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane de euro. Negocierile pentru prelungirea angajamentului, care expiră în iunie anul viitor, nu au avansat, lăsând să se întrevadă o plecare a starului înainte de finalul mercato, pe 31 august.

Presa internaţională scrie că PSG este dispusă să-l lase să plece pe Mbappe pentru o sumă mai mare de cele 180 de milioane de euro plătite în 2017 lui AS Monaco.

Potrivit Le Parisien, PSG a stabilit preţul lui Mbappe la 220 de milioane de euro, sumă cu care poate aduce un atacant de top după vânzarea internaţionalului francez.

Leonardo a amintit miercuri că Mbappe "a promis mereu că nu va pleca niciodată liber" când îi expiră contractul în iunie 2022. Din luna ianuarie, atacantul poate semna cu orice echipă.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...